20 maj 2018

Helsingborg vann efter att brandlarmet gick

Bojanic assisterade till båda Helsingborgs mål

Arenan utrymdes och matchen försenades. Sedan gick hemmalaget Helsingborg in och gav serieledande Örgryte sin första förlust för säsongen.

Carl Johansson och Mamudo Moro gjorde varsitt mål i andra halvlek för Helsingborg, båda framspelade av Darijan Bojanic. Och Örgryte, som dessförinnan hade fyra raka segrar i superettanfotbollen, kunde inte svara.

2-0 till Helsingborg innebar att Örgryte nu har förlorat för första gången den här säsongen. Serieledningen behåller man, dock nu bara med två poäng ner till jagande AFC Eskilstuna och Falkenberg. Helsingborg - de har också tagit upp jakten, ytterligare tre poäng bakom med en match mindre spelad på fjärde plats.

Matchen skulle ha startat klockan 17.30. Men kort före avspark gick brandlarmet och arenan utrymdes, skriver Kvällsposten.
-Det var ett automatiskt brandlarm och därför utrymdes hela arenan. Vi har fått uppfattningen om att det var bengaler på den norra läktaren som utlöste larmet, säger Kenneth Eriksson, inre befäl vid räddningstjänsten nordvästra Skåne.

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com