19 februari 2018

Helsingborg föll tungt i Handbollsligan

OV-tränaren Ulf Sivertsson.

Lyssna: Tränare: Jag tycker ändå vi har gjort det helt okej

Det blev storförlust för Helsingborg i mötet med Redbergslid i Handbollsligan. Ett resultat som var klart redan flera minuter innan slutsignal.

Helsingborg ramlade ned på jumboplatsen i handbollsligan redan i helgen med förlust mot Karlskrona. Med flera skadade spelare är frågan vad som nu talar för klubben, med ytterligare en tung förlust i bagaget. 

– Det är tufft men chansen finns, vi ska möta de här lagen som ligger runtomkring oss nu. Det är upp till oss att vi ska klara det här, säger Ulf Sivertsson, tränare i Helsingborg. 

I halvlek låg Helsingborg under med 12-16. Efter slutsignal hade Redbergslid utökat ledningen ytterligare. Matchen slutade 21-30.

– Jag tycker ändå vi har gjort helt okej. Tabellen ljuger inte men vi har varit totalt väck. Jag tycker vi har klarat det bra ändå, det är bara poängen som saknas.

...
Källa: Sveriges Radio P4 nyheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com