17 maj 2013

Vår absolut första crowdfunding sponsor är.....

Nu har vi fått vår absolut helt första crowdfunding sponsor till projektet HbgNyheter.

Crowdfunding bidraget består av att vi får åka helt gratis och hur mycket vi vill med en 18 meter lång stor limousine med tillhörande privat chaufför, och denna kan vi nyttja till att ta oss runt mellan alla våra olika möten och inbjudningar om föreläsningar rörande medborgarjournalistik samt crowdfunding i projektet HbgNyheter.

Crowdfunding sponsoren tycker att vi skulle få och ha denna gåvan. På grund av vår extremt bra idén med att ideellt tillhandahålla denna medborgarjournalistik helt gratis, och som dessutom nu öppnar upp för helt nya möjlighet för alla Helsingborgare att använda sig av och medverka i. Å eftersom att det är uteslutande besökarna och läsarna själva som helt och hållet får skicka in sitt egna material, samt därmed själva som får helt hållet bestämma vilket innehåll som är relevant och viktigt, och som man vill ta del av och läsa om här på HbgNyheter.

Vi tackar vår första crowdfunding sponsor väldigt ödmjuk och stort för denna jätte fina gåva och som är till mycket stor hjälpen för projektet. Detta eftersom att vi nu kan sköta och driva HbgNyheter samtidigt som vi åker mellan dem olika föreläsningar osv. eftersom vi nu alltid har tillgång till en 18 meter lång limousin med privat chaufför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com