3 maj 2013

Filmskapare och videoproducent sökes till videoproduktion av....

Just nu söker vi filmskapare och videoproducent till produktionen av en videopresentations om och vad HbgNyheter är och hur det fungerar. Hör av dig till oss på post@hbgnyheter.com för mer info.

  • För det första behöver vi en presentations video som berättar allmänt om vad HbgNyheter är, och som vi kan använda här på vår sidan. Plus denna pressvideo skall användas när vi är ute och besöker olika föreningar, företag, skolor och kommunen också vidare.
  • För det andra behöver vi små korta instruktionsvideos som vi kan lägga upp här om hur man gör för att taggar in oss på tex. Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Google+ osv. och för att det skall automatiskt komma med och upp här i alla våra olika nyhetsflöden.

Är du intresserad av att ingå och bli en dela av oss på HbgNyheter samt hjälpa oss med att producera och göra denna videopresentationen samt dessa instruktionsvideoklippen, så hör av dig omgående till oss på post@hbgnyheter.com

Ps. Glöm inte att tipsa och dela detta till dina vänner som kan vara intresserade av detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dina kommentarer som du skriver och lämnar här. Så håll en trevlig och god ton för allas trevnad. Samt tack på förhand för ditt inlägg och din delaktighet här.
Har du frågor kontaktar du oss enklast och snabbast på post@hbgnyheter.com